Camping

Ons Bospark bevind zich midden in het glooiende natuurgebied “de Langeloërduinen”. De perfecte plek voor een heerlijke wandeling, fietstocht of geniet gewoon van de rust en ruimte op één van onze ruime kampeerplaatsen.

Het Bospark heeft zich gevormd in en door het bos. Er staat geen hek om ons terrein, u wandelt of fietst zo vanaf het park het natuurgebied in. U deelt het bos met andere natuurliefhebbers maar ook met uilen, spechten en eekhoorns!

De camping heeft rustige plaatsen, zonnige of schaduwrijke beschutte plaatsen, maar ook plaatsen vlakbij de speeltuin zodat u de kinderen in de gaten kunt houden. Kinderen kunnen bij ons nog gewoon lekker struinen en spelen op de autovrije camping of aan de bosrand.

Iedere natuurliefhebber kan bij ons een plekje vinden dat bij hem of haar past. Altijd met voldoende privacy en ruimte om volop te kunnen genieten van het buitenleven. 

Grote en kleine tenten, campers, vouwwagens en caravans zijn allemaal van harte welkom! 

Wij hebben geen winkel, kantine of animatieteam. Bij ons vermaakt iedereen zich prima in de natuur. Er zijn volop voorzieningen in de buurt, zoals het Molenduinbad (gratis 2 x per week toegang voor onze gasten) en het gezellig brinkdorp Norg. Zo zijn er diverse restaurants, terrasjes en winkels op steenworp afstand van het Bospark.

Norg is daarnaast een goede uitvalsbasis voor verschillende bezienswaardigheden in de buurt.