Nieuwe naam & logo

De camping wordt geleidelijk aan een park, vandaar ook ons mooie nieuwe logo. Op de camping worden de komende 5 jaar 99 nieuwbouw chalets van elk 70 m² gebouwd, allen gelegen op eigen grond. De chalets staat op riante plekken midden in het bos, niet keurig naast elkaar op een rijtje, maar ingedeeld door de natuur.

Het park behoudt haar natuurlijke uitstraling en maakt deel uit van het natuurgebied de Langeloërduinen. De chalets bieden veel privacy en het mooiste is dat u het gehele jaar gebruik mag maken van uw eigen buitenverblijf.

De percelen variëren van 200m² tot maar liefst 650m². De aanleg en invulling is ontworpen door een landschapsarchitect waardoor de chalets mooi opgaan in de prachtige natuur.

De bouw van de chalets gebeurt in fases. Fase 1 van het project is inmiddels aangevangen. De percelen en de chalets van Fase 1 en Fase 2, worden nu te koop aangeboden. Er zijn vier typen chalets waar u uit kunt kiezen met een vooraf aangewezen perceel per type chalet.

Voor meer informatie klik hier

Receptie

Natuur in Bospark

Het stukje natuur bij de receptie heeft een grote onderhoud beurt gehad. Langzamerhand komt de natuur steeds beter tot zijn recht op het terrein.
Bospark Langeloërduinen Norg

Vakantiehuizen te koop

Wakker worden met gefluit van vogeltjes, midden in het bos. Dat kan nu met een nieuwbouw chalet midden in het natuurgebied Langeloërduinen.
kids-header-17-a

Familie camping

Het Bospark is zeer geschikt voor kinderen. Terwijl u de caravan of tent neerzet, bouwen zij al samen met nieuwe vriendjes een hut in het bos.