Natuur in Bospark

Dit voorjaar is het stukje natuur voor de receptie aangepakt. Langzamerhand komt steeds meer van de natuur beter tot zijn recht op het terrein. Er groeit en bloeit steeds meer op het park.

Er is plaats gemaakt voor een slingerpaadje met daarom heen planten die speciaal uitgezocht zijn door de landschapsarchitect. Planten die thuishoren in het natuurgebied Langeloërduinen. Denk aan Meidoorn, Krentenboom en brem maar ook Zwarte toorts, Knoopkruid en Reuzen Vedergras.

Dit zal de komende jaren uitgroeien tot een bloeiend geheel waar wij, de vogels en vlinders en meer bewoners van ons bospark van kunnen genieten. 

Bospark logo nws

Nieuwe naam & logo

Boscamping wordt Bospark. We bouwen de komende vijf jaar 99 nieuwbouw chalets. Geen rechte straatjes maar chalets die opgaan in de natuurlijke omgeving.
Bospark Langeloërduinen Norg

Vakantiehuizen te koop

Wakker worden met gefluit van vogeltjes, midden in het bos. Dat kan nu met een nieuwbouw chalet midden in het natuurgebied Langeloërduinen.
kids-header-17-a

Familie camping

Het Bospark is zeer geschikt voor kinderen. Terwijl u de caravan of tent neerzet, bouwen zij al samen met nieuwe vriendjes een hut in het bos.